Blogger Templates

Wednesday, 2 October 2013

~ HADIAH HARI LAHIR


سْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركات
Alhamdulillah, syukur dapat bertemu kembali. Telah lama saya tidak dapat sign in blog ni...entah apa sebabnya seperti kena blog aje...huhu. Entah dapat atau tidak post entri ini.

Saya ingin berkongsi kegembiraan sempena hari lahir saya pada tahun ini. Tiada apa-apa majlis sambutanpun sebenarnya. Pagi Ahad tersebut saya masih lagi ke kelas masakan Chef Zubaidah. Hanya terharu dengan kejutan daripada anak-anak atas pemberian hadiah daripada mereka. Rupanya mereka telah berpakat seminggu lebih awal ketika semuanya pulang ke rumah daripada asrama. Terima kasih banyak Along, Iman, Biah dan Adik atas ingatan. Harapan mak, semoga anak-anak mak tidak lupa untuk mendoakan mak dan abah setiap kali selepas solat ye. Hanya itu sahaja bekalan untuk mak dan abah bawa hingga ke syurga.

luv all of u syg...muahhh

cantik...pandai anak2 pilih, sgt berguna...

En. suami pun tak lupa juga menghadiahkan telefon bimbit. Tambahan pula, saya baru sahaja melahirkan Afif. Kiranya hadiah 2 in 1 lah tu...Terima kasih banyak abang. Semoga jodoh kita hingga ke syurga. Allahumma Aamiin.

Mmg berhajat nk beli...Alhamdulillah ^^

Ya Allah,
semakin jauh langkah umurku meniti hari,
kupohon hidayah-Mu,
moga di hari lahirku ini,
Kau berkati umurku,
dan izinkan aku semakin dekat dengan redha-Mu.
Aamiin Allahumma aamiin.


No comments:

Post a Comment